Patientfall

Omdömen från patienter

Nedan finns några omdömen från patienter jag behandlat genom åren. Välkommen att kontakta mig för mer information.

Fotled, behandling

"Med långtgående problem med min fotled, hamnade jag slutligen hos Falck Rehab. Foten svullnaden av o till, man kunde inte jogga spela innebandy förrän fotleden var svullen som en ballong igen och man fick äta Alvedon osv för att klara av all värk som uppstod. Fick 5 behandlingar med ganska kort varsel - ca:10-15min/behandling. Efter sista behandlingen skulle jag vila fotenleden sa Stefan i minst 3-4veckor o belasta den minimalt under denna tid. Inte fot koppla och köra bil. Vilket jag gjorde mkt då jag pendlade Örebro-Stockholm, 1-2ggr/vecka. Efter sista behandlingen har jag inte haft värk i foten svullnaden har lagt av helt o hållet. Från en skala i värk 1-10, hade jag innan behandlingen 9 utan tvekan. Idag max 1-2. Det är en väsentlig skillnad för mig som haft problem i 12år med denna fotled tidigare. Jag kan varmt rekommendera Stefan Falck och hans kunskaper inom detta område, han är lätt att förstå samt man får en bra roundcheck på kroppen och dess välbefinnande man har. Han är strukturerad och mycket kunnig. Varpå jag ger honom dom varmaste rekommendationerna. Carl Örebro"

Carl, Örebro

Laserbehandling Bältros

"Hej Stefan! Din laserbehandling av nervskadorna efter BÄLTROSEN har fungerat bra. Jag tror att jag behöver 1-2 laserbehandlingar till."

Vänligen Ulf S

Ulf S.

Magproblem

"Jag har haft problem med magen i 20 år! Ut och in inom vården utan resultat. Blev tipsad att försöka hos Stefan. Efter en reningskur av mage/tarm/ljusakupunktur och därefter näring är jag nu nästa helt besvärsfri. Allt tog 3 månader!"

Hans W.

Diagnos diskbråck:

"Haft besvär med svår värk & orörlighet i över ett halvårs tid. Varit på 4 intensiva besök med laserbehandling/akupunktur, efter dessa besök har mina besvär successivt försvunnit. Rekommenderar denna behandling till andra med samma besvär. Tack för hjälpen :) "

Elin Gidmo

Diagnos artros

"Jag är 68 år och fick akut smärta i vänsterknät. Diagnos artros!

Har haft fruktansvärt ont i 5 mån när jag hitta laserbehandling som jag provade.

Köpte ett paket med 6 st behandlingar och redan efter 4 behandlingar var jag smärtfri. Fick även ljusakupunktur och örtmedicin. Är så tacksam för denna behandling.

Rekommenderar detta starkt! Blir uppföljning i höst."

Birgitta A

Hälsporre

"Såg annons om laserbehandling av hälsporre. Funkade jättebra! Hade värk i 6 månader. Efter 3 behandlingar försvann värken helt!"

Olle

Kronisk trötthet

"Sökte för kronisk trötthet hos Falck Rehab. Har fått tillbaka ett normalt liv. Behandling med Örtmedicin och ljusakupunktur var receptet"

Anita A.

Migrän

"Led av återkommande migrän som var ihållande flera dagar, inga receptbelagda mediciner fungerade på mig.
 Jag gick på 3 besök med akupunktur och efter de har jag aldrig haft samma problem igen, det var 5år sedan. Sådan befrielse! "

Elin Gidmo

Knäartros

"Fått laserbehandling för min artros i ena knät. Smärtan helt borta efter 7 behandlingar med laser och Örtmedicin. Toppen!"

T.A.

Magvärk

"Fick örtmedicin och akupunktur av Stefan mot magvärk som jag haft från och till länge. 3 behandlingar i kombination med örtmedicin så var problemet över."

Ola Ö.

Ischias

"Bra efter 4 behandlingar"

Erika W.

Ont i ryggen

"Fick massage, akupunktur och bindvävsbehandling. Bra efter 4 gånger. Mycket bra behandling"

Kenneth Eriksson

Allergi (pollen)

"Jag fick behandling mot allergi (pollen), Efter andra behandlingen så har jag inga besvär."

Annelie Löfgren

Allergi (pollen)

"Har fått 5 st. behandlingar och är helt bra!! Förebyggande behandling varje vår"

Simon

Värk i rygg och höft

"Har haft värk i ryggen och höft i 6 år! Efter Stefans 7 behandlingar med laser och örtmedicin är jag i princip bra.
Tack! "

Maja

Magproblem

"Mage i obalans sen många år!
Behandlingen med näring gav jättebra och effektivt!"

Caroline

Höftartros

Laserbehandling och akupunktur. Mycket bättre efter 6 gånger!
Så skönt! "

Birgitta S.

Rygg, handleder, smalben

Hej Stefan! tack för senast. Jag kan berätta att min rygg är mycket bättre även handlederna. Mitt svullna smalben som har varit problem i minst 25 år är normalt-
Tack för det, vi ses!

Lennart Gustafsson